Bedrijfprofiel

Over Bruva Security

Bruva Security is een installatiebedrijf die gespecialiseerd is in het adviseren en realiseren van elektronische beveiligingssystemen. Het bedrijf is opgericht in 2004 met de kennis die opgedaan is uit 21 jaar werkervaring in dezelfde branche. Inmiddels hebben we de naam Bruva ruim in de markt mogen zetten. We zijn nog steeds groeiende, maar hebben niet de intentie een mega bedrijf te worden, immers voor ons zijn de korte lijnen met de klant het allerbelangrijkst. No nonsens aanpak staat bij ons hoog in het vaandel.
Bruva Security is lid van het VEB, vereniging van Europese beveiligingsbedrijven erkend door de verzekeraars.

Klanten en doelgroepen

Bruva Security richt zich zowel op de particulieren als op het midden en kleinbedrijf.
Ook startende ondernemers hebben de weg naar ons kunnen vinden mede door de aantrekkelijk prijs/product verhouding. Wij prijzen onszelf gelukkig met een gedegen klantenbestand en zijn blij met de langdurige en hechte relatie die wij met onze klanten hebben.


Producten en Diensten

We maken hoofdzakelijk gebruik van merkproducten, zoals Bosch, Honeywell, Samsung en Texecom, allemaal namen die hun kwaliteit in de markt inmiddels bewezen hebben.
Door samen te werken met de juiste toeleveranciers kunnen we snel leveren en wat geheel niet onbelangrijk is, ook het repareren daarvan. Bruva werkt daarnaast samen met de alarmcentrale Europac te oss, erkend door ministerie van Justitie.

Medewerkers

Bruva Security maakt gebruik van vaste medewerkers, met elk hun eigen discipline.
Advisering, installatiewerk, preventief onderhoud en storingsdienst.
 

Welkom

Wie is nu eigenlijk Bruva Security: Een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de beveiligings branche. We zijn gevestigd in de gemeente Bronckhorst en met ons team staan we klaar voor vakkundige installatie, service- en onderhoud, en natuurlijk vrijblijvend advies. Bruva Security is een door de verzekeraars erkend V.E.B. installatiebedrijf. ...

Alarmcentrale

EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van J ustitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Onze medewerkers, de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door ...

Producten

Inbraakdetectie systemen

Bedrijven

Particulieren

Draadloos of bekabeld

Terreindetectie

....