Meldkamer

EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Onze medewerkers, de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud.

Wij zijn een hypermoderne Particuliere Alarmcentrale, die als doel heeft om haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn. Juist daarom maken wij dan ook geen gebruik van een stemcomputer (voice respons system) omdat wij dat een onpersoonlijke benadering vinden. Om onze dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor zijn wij in staat om aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon te koppelen.

Het voordeel voor u is, dat wij sneller uw opgegeven actiepatronen kunnen uitvoeren. Hierdoor hebben wij een hoge verwerkingssnelheid wat ten goede komt aan onze korte wachttijden.

Onze persoonlijke benadering onderstreept zich onder meer door u de vrije keuze te laten bij het vaststellen van een identificatie code. U kiest een code, een wachtwoord of een combinatie ervan.

Wat voor u het eenvoudigst is, passen wij toe.

Welkom

Wie is nu eigenlijk Bruva Security: Een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de beveiligings branche. We zijn gevestigd in de gemeente Bronckhorst en met ons team staan we klaar voor vakkundige installatie, service- en onderhoud, en natuurlijk vrijblijvend advies. Bruva Security is een door de verzekeraars erkend V.E.B. installatiebedrijf. ...

Alarmcentrale

EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van J ustitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie. Onze medewerkers, de alarmprocedures alsmede onze huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die wij u bieden is doeltreffend door ...

Producten

Inbraakdetectie systemen

Bedrijven

Particulieren

Draadloos of bekabeld

Terreindetectie

....